Μαμάδες κάνουν τις κόρες τους «μοντέλα»…….



Έντονο μακιγιάζ, μεγάλα κοσμήματα, προκλητικά ρούχα και σχεδόν επαγγελ-ματικές πόζες 
χαρακτηρίζουν τις φωτογραφήσεις όχι ενήλικων μοντέλων αλλά μικρών κοριτσιών που έχουν μπει στον χώρο της μόδας, της showbiz αλλά και των κοινωνικών δικτύων. Φυσικά, με τη συναίνεση των… μαμάδων τους, που
δεν διστάζουν να κάνουν τις κόρες τους μικρές κυρίες, να τις προτρέπουν να συμμετέχουν σε καλλιστεία, φωτογραφήσεις, επιδείξεις μόδας ή ν’ ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο ίντερνετ για να μοιραστούν περήφανα με όλο τον κόσμο τα κάλλη της κόρης τους.
 Αν και αυτό το φαινόμενο δεν είναι -ακόμα τουλάχιστον- διαδεδομένο στη χώρα μας, στην Αμερική και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, πράγμα που αποδεικνύεται από τη σωρεία φωτογραφιών στο διαδίκτυο, κοριτσιών που ποζάρουν με την άνεση μιας ενήλικης γυναίκας. Είναι αυτονόητο ότι δεν αναφερόμαστε σε «τυπικές» φωτογραφίσεις παιδικών ρούχων, που τηρούν τις ισορροπίες αλλά σε φωτογραφίες που παρουσιάζουν μικρά κορίτσια σαν ενήλικα μοντέλα. 
 Το ποιος έχει ή ποιος θα έπρεπε να έχει την ευθύνη για την προστασία τους είναι ένα μεγάλο θέμα που θα έπρεπε να απασχολήσει γονείς, κηδεμόνες και την κοινή γνώμη. Το ποιος επωφελείται απ’ αυτή την κατάσταση (κυρίως οικονομικά), το ίδιο.
Πηγή:mama365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040