Προετοιμασθείτε για νέο εφιάλτη. .............


 
Με τις ευλογίες του Αλέξη έρχονται οι κατασχέσεις
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απο-
φασισμένος να κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.
Τους πλούσιους που χρωστάνε δεν τολμά να τους πλησιάσει ενώ

τους φτωχούς και αδύναμους πολίτες τους τσακίζει.
Όσοι χρωστούν στο Δημόσιο κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Ακόμη και αυτά που είναι 1η κατοικία.
Θα θυμόσαστε τον Αλέξη που έλεγε «κανένας δεν πρόκειται να χάσει το σπίτι του».
Αυτόν τον Αλέξη ξεχάστε τον. Ό ίδιος άνθρωπος έδωσε την ευχή του στο αρμόδιο υπουργείο να προχωρήσει σε κατασχέσεις.  Προετοιμασθείτε. Έρχεται βροχή πλειστηριασμών και κατασχέσεων ετοιμάζεται να ξεσπάσει στο επόμενο διάστημα σε όσους χρωστάνε στο Δημόσιο.  Αυτή την στιγμή οι κατασχέσεις διεξάγονται από την εφορία, αλλά το πραγματικό δράμα θα ξεκινήσει όταν το Δημόσιο μπει στην διαδικασία. Χαρακτηριστικό είναι πως 200.000 πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της κατάσχεσης.
Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργος Ρούσκας, αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 200.000 υποθέσεις για κατασχέσεις σε ακίνητα.
Όπως πρόσθεσε, ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων, ο υπ. Δικαιοσύνης τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι επίκειται Νομοθετική ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς του ελληνικού δημοσίου. Ανέφερε δε ότι «τράπεζες και δήμοι είναι περισσότεροι επιλεκτικοί στις υποθέσεις που οδηγούν σε πλειστηριασμούς ενώ αντίθετα η Εφορία διεξάγει όλες τις κατασχέσεις».
Ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων  είπε ακόμη:
«Για ακίνητη περιουσία μέχρι 500.000 δεν κάναμε πλειστηριασμούς. Όσο προστατεύαμε τις πρώτες κατοικίες δεχόμασταν επιθέσεις για τα υπόλοιπα ακίνητα. Δεν μπορεί να υπάρχει προστασία χωρίς κοινωνικά κριτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040