"Έφυγε" ο πιανίστας των Idols Ντίνος Παπαβασιλείου



Ο Ντίνος Παπαβασιλείου, πιανίστας του συγκροτήματος THE IDOLS και από τα ιδρυτικά μέλη του "έφυγε" στα 65 χρόνια του μετά από καρδιακό επεισόδιο.
Η αναγγελία έγινε από την επίσημη σελίδα των THE IDOLS στο Facebook όπου αναφέρονται τα εξής:
"Δυστυχώς εχτές το μεσημέρι 'Έφυγε' ο πιανίστας του συγκροτήματος THE IDOLS και από τα ιδρυτικά μέλη , Ντίνος Παπαβασιλείου . Αιτία μάλλον καρδιακό επεισόδιο. Καλό ταξείδι Ντίνο και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει".
Η αναγγελία θανάτου του Ντίνου (στη φωτό όρθιος, δίπλα στο πιάνο):
Βαφτίστηκαν IDOLS το 1965 σε δημοψήφισμα από τους θαμώνες μια βραδιά που έπαιζαν στο Ωτο Κλαμπ στην Κηφισιά  με πρωτοβουλία της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας Κας Δανάης.
Προτάθηκαν  3-4 ονόματα από διαφόρους, ανακοινώθηκαν στο μικρόφωνο και όποιος ήθελε να ψηφίσει  στο Κλαμπ έγραψε σε ένα χαρτάκι το όνομα που προτιμούσε.
Μετρήθηκαν όλα και τα πιο πολλά έλεγαν την λέξη Είδωλα δηλαδή IDOLS στα Αγγλικά. Και έτσι πήραν το όνομα τους  οι IDOLS.
Η γυναίκα του, Πηγή Περσιάδου, από τις "σιδηρές κυρίες" της ελληνικής τηλεόρασης, είπε ότι ο Ντίνος πέθανε ήρεμος, στη διάρκεια του ύπνου του. Ο Ντίνος υπέστη εγκεφαλικό.
Ο Ντέμης Ρούσσος, που συμμετείχε στο ιδρυτικό σχήμα των IDOLS, ο Πασχάλης και δεκάδες καλλιτέχνες αναμένεται να παραβρεθούν στη κηδεία που θα γίνει αύριο στις 2.30 μ.μ. στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.
Πηγή :Presscopy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040